Hubey Singer

Troubadour

Home    Solo/Band    Audio/Video    Foto's    Contact  

Solo:
Als solist kan HubeySinger zowel akoesties als versterkt spelen, afhankelijk van de gelegenheid en de grootte van het publiek.
Bij buiten-optredens is een akoesties optreden aan te bevelen, bijvoorbeeld bij tuinfeest, barbecue, terras.
De speeltijd is doorgaans 4 sets van n half uur met pauzes van 10 minuten. In totaal altijd 3 uur aanwezig, 15 minuten voor aanvang, 15 minuten na afloop.  In verband met inpakken en drankje.
De meerprijs voor een compacte professionele geluidsversterking is 50. HubeySinger werkt met een VAR-verklaring (factuur met 6% btw).

Duo:
Willem en Huub
Veelzijdig en heel gezellig duo met accordeon, gitaar en 2-stemmige zang met een prachtig repertoire van vele muziekstijlen uit de jaren 60 70 en later. Zowel Engels- als Nederlandstalige songs, tijdloos en voor alle leeftijden!

Band:
Crazy Moon is een 3 mans formatie met verrassende songs uit de '70 en 60 die vooral hun oorsprong hebben in de Amerikaanse rhythm & blues geschiedenis.
De manier waarop ze deze songs spelen, met veel ritmische variaties en melodische wendingen, geeft n kleine maar wel unieke indruk van die weergaloze muziekperiode waardoor ze zo sterk zijn benvloed en die hun nooit meer loslaat.

Deze band is zeer geschikt voor kleinere feesten waar mensen graag willen swingen. Uitgebreid repertoire met veel muziekstijlen.
Speeltijd is vier sets van een half uur, de laatste set heeft een groot rock&roll gehalte! Crazy Moon kan zowel akoesties als versterkt spelen. De meerprijs voor een compacte professionele geluidsversterking is 120.

Huub van Eijndhoven leadzang, gitaar, mondharmonica
Henny van Heck basgitaar, contrabas, zang, gitaar
Manuel Cooijmans drums, conga, percussie

De band heeft een CD te koop die ze in eigen beheer hebben uitgebracht. Deze CD bevat 15 studio tracks waaronder 8 akoestische rock & roll songs.

 

 

 

 

 

 

 

 

Cover CD Crazy Moon